12.30 - 13.00 UUR - SugarPunch!

Area: Stage

SugarPunch! Female fronted poprock. Geïnspireerd door bands als Skunk Anansie, Paramore & Guano Apes. Dynamische rockmuziek met knallende hooks worden op je afgevuurd. Songteksten die je mee wilt schreeuwen. Stilstaan is geen optie meer! Met z'n vijven maken de heren en dame er een energieke liveshow van. Ben jij klaar voor Sugarpunch?

 

 

 


13.00 - 13.45 UUR - SQeW

Area: Tent

 

Na jaren van een retired (1989)  Party DJ ,....begon "het" in 2017 opnieuw.  Met mixen van House Music op moderne CDJ's, en uiteindelijk in combinatie met  "old scool" DVS-gestuurde draaitafels.  De stijl van SQeW is gebaseerd op een mix van Tech-, Jacking- en Deep house met een ouderwetse Funk- en Disco-touch. Muziek van Defected Records (Label) en Block & Crown (DJ's / Producers) maakt vaak deel uit van zijn set. Het grootste deel van zijn tijd besteedt SQeW aan het maken van mash-up mixen en "live" sets in zijn studio. Maar op 21 Mei 2020 is SQeW te vinden op Urpop waar hij een spectaculaire set zal uitvoeren op basis van een van zijn studiomixen.
 
SQeW's motto: "DJing House Music is not style, but a way of living".

 

Lees meer...

14.15 - 15.00 UUR - RXmode

Area: Tent

 

RXmode is opgegroeid met elektronische muziek. Zijn voorliefde voor electro en techno heeft de Limburger de laatste jaren als producer tot uiting gebracht met releases op verschillende labels, met veel support van grote namen in deze scene. De eigen, duistere RXmode sound hoor je tegenwoordig ook terug in zijn dj sets, zo ook in 2020 op Urpop!

Lees meer...

15.00 - 16.15 UUR -Baby Killed The Roses

Area: Stage

 

 

 Een nieuwe naam aan het Nederlandse hardrock front. Oude bekenden, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur... Wat avonturen betreft hebben de mannen van "Baby Killed The Roses" de afgelopen tien jaar al het een en ander aan wapenfeiten op hun naam gezet. Van tal van voorprogramma's in Muziekcentrum De Bosuil, tot 2x Bospop Festival, 4 full length albums op rij, shows op Zwarte Cross, Nirwana Tuinfeest, ParkCity Live, een tour als special guest van DeWolff en lovende kritieken in de (inter-) nationale pers, en dat allemaal onder de naam BYT (aka BloYaTop). De switch naar de nieuwe naam lag voor de hand toen de band de handen ineen sloeg met producer Mario Goossens (Triggerfinger) en de keuze werd gemaakt om terug te keren naar de roots van de rockmuziek, met als gevolg een week lang live en analoog opnemen in de spiksplinternieuwe maar nu al legendarische Trypoul Recording Studio’s in Noord-Brabant. Een en ander resulteerde in een moddervet klinkend nieuw album waarvan de band hun fans en vrienden binnenkort live gaat laten smullen. Release van singles en album gaat in de loop van 2022 plaatsvinden.